..
 
 ..  
   
 

Nieuws

Scherpere foto's
Om in de fotoboeken nog scherpere foto's te verkrijgen fotograferen we nu met camera's met 36 megapixels. Vergelijkbaar met de vroegere middenformaat camera's.


Het nieuwe Slimline fotoalbum is klaar
Het nieuwe digitale album is klaar. Dit album onderscheidt zich van de andere digitale boeken die op deze website staan door een andere prijsklasse. De paginaopmaak, papierkwaliteit en fotobewerking is echter niet minder bij dit album. Alleen kunnen we de prijs lager houden omdat dit album minder luxe is, d.w.z. de omslag is dunner. Dat wil niet zeggen dat het minder mooi is.


Promo-DVD binnenkort klaar en gratis verkrijgbaar
Pro-foto is in samenwerking met Videoprof bezig met het maken van een Promo-DVD. We kunnen dan zeer uitgebreid alles laten zien wat Pro-foto en Videoprof te bieden hebben. De Pro-DVD kan gratis worden aangevraagd bij ons. In alle rust kun je dan de onderdelen thuis bekijken op je eigen scherm/TV. Zodra de DVD klaar is melden we dit op onze website.Nieuwe website
Welkom op de vernieuwde website van Pro-foto. Na 7 jaar was de website toe aan een nieuw ontwerp met een wat meer overzichtelijke indeling. De verschillende items zijn nu sneller te vinden. En we hebben nu een ruimer assortiment, zoals de afdrukken van foto's op diverse materialen. Uiteraard gaan we de website nog verder uitbouwen met o.a. tips voor de bruidsparen.
 

Diverse soorten albums.
Pro-foto heeft nu zes verschillende types trouwalbums.
Van een album met de foto's ingeplakt tot een prachtig digitaal opgemaakt fotoboek.
 


Meer keuze foto op diverse materialen
Buiten de alom geprezen afdrukken op canvas hebben we nu ook foto's op aluminium geborsteld, hout, Alupanel hoogglans afgewerkt, Acrylaatplaat en glas. Kijk bovenin het menu bij Materialen.
 


Interesse in nieuws over trouwen, bruiloften, etc? Kijk dan eens op onderstaande websites.
 

trouweninderegio.nl   |

trouwen-bruiloft.nl   |

huwelijk.nl   |

trouwen.blog.nl   |

trouwportaal.nl   |

 

 
bekijk ze hier voor meer informatie over video bekijk ze hier
 
Maak gerust een afspraak.
Misschien zijn jullie nieuwsgierig geworden of willen alles eens rustig bekijken. Dat kan geheel vrijblijvend, we nemen er alle tijd voor. Wanneer je de boeken in het echt ziet kun je een goed
oordeel vormen over het geheel. Dus bellen of mailen kan ook.
 
     
    Contact
    Gastenboek
     Nieuws
     Links
   

 KvK Veluwe & Twente 
nummer: 08120928
BTW Nummer:
NL080853237B01

Algemene voorwaarden     © Copyright Pro-foto 2016      
 
 

Copyright © 2016 Pro-foto. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign by
 Pro-foto