..
 
 ..  
   
 

Afdruk op canvas

Wat is canvas

Canvas is stevig schildersdoek van hoogwaardig kwaliteit textiel. Een canvasdoek is een print van een foto op doek, opgespannen op een houten spieraam. De canvasdoeken worden gespannen op een verstelbaar frame, zodat het canvas opnieuw gespannen kan worden als deze door temperatuurverschil en/of vocht niet meer op spanning staat. Ook worden de zijkanten van het canvas geprint, zodat een lijst niet nodig is.

Professioneel schildersdoek
Pro-foto maakt gebruik van echt professioneel schildersdoek en niet van papierlinnen of andere goedkopere materialen. Het canvas wordt geleverd in een mat satijnglans. 

Bij het printen van het canvas wordt gebruik gemaakt van speciale (pigment) inkt, die niet verkleurt door UV-straling en de kleurechtheid garandeert. Dit betekent dat de kleuren zoals ze op het doek worden geprint, overeenstemmen met de kleuren van de originele foto of afbeelding.
 
In veel huizen tref je tegenwoordig canvasdoeken aan. Een leuk alternatief voor een schilderij! Zo heb je geen design van een ander, maar je eigen ontwerp aan de muur hangen.

De formaten die mogelijk zijn:
Vanaf 30x30 cm tot 150x200 cm.

 

 
bekijk ze hier voor meer informatie over video bekijk ze hier
 
Maak gerust een afspraak.
Misschien zijn jullie nieuwsgierig geworden of willen alles eens rustig bekijken. Dat kan geheel vrijblijvend, we nemen er alle tijd voor. Wanneer je de boeken in het echt ziet kun je een goed
oordeel vormen over het geheel. Dus bellen of mailen kan ook.
 
     
    Contact
    Gastenboek
     Nieuws
     Links
   

 KvK Veluwe & Twente 
nummer: 08120928
BTW Nummer:
NL080853237B01

Algemene voorwaarden


     © Copyright Pro-foto 2016      
 
 

Copyright © 2016 Pro-foto. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign by
 Pro-foto