..
 
 ..  
   
  .
"Bij een professioneel fotograaf betaal je niet alleen voor de aanwezige tijd, maar ook voor zijn vakmanschap, kennis, de nabewerking van de foto's en vormgeving van het fotoboek"

De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk regelmatig herbeleven.
Voorkom hierbij teleurstellingen door in een vroeg stadium een professionele bruidsfotograaf vast te leggen.
Voor een kwalitatief goede reportage moet je kunnen vertrouwen op de vakbekwame fotograaf. Daarom is het belangrijk dat jullie een fotograaf kiezen waarbij je je op je gemak voelt.

"De camera is maar een instrument; het gaat vooral om de kwaliteiten van de persoon achter de camera!"

Geef in het voorgesprek met de fotograaf aan hoe jullie trouwdag gaat verlopen. Geef jullie wensen aan en vraag of de fotograaf nog ideeën heeft. Bekijk altijd een aantal voorbeeldboeken. Wij hebben vele boeken ter inzage.
De tijd van stijve staatsieportretten is voorbij. Tegenwoordig vertelt de reportage het verloop van de dag. De nadruk ligt op spontaniteit, emotie en natuurlijk romantiek. Ook zijn close-ups en detailfoto’s erg in.

Het is onverstandig om op prijs een fotograaf te kiezen. Wanneer jullie later willen blijven genieten van de mooiste dag van jullie leven, kun je beter gaan voor kwaliteit. Goed fotograferen is een vak apart.
 

In detail ...enige uitleg...

Trouwreportage
Spontane bruidsfotografie
Oog voor sfeer en detail
Kennismaking
Trouwalbum
Professionaliteit
Samenwerking met Videoprof
Algemene voorwaarden

Trouwreportage     

Een foto zegt soms meer dan duizend woorden.....nog steeds. Een schitterende bruidsreportage helpt beslist om de herinnering vast te houden. Een reportage is een verhaal. Het verhaal heeft een begin en ook een einde. Een goed verhaal wordt opgebouwd en neemt de waarnemer mee in zijn aandacht, emoties en beleving en lees je met veel plezier van het begin tot het einde.
Om het verhaal zo mooi en compleet mogelijk te maken hebben wij de voorkeur om te fotograferen van begin (eventueel opmaken, aankleden bruid, aanbellen bruidegom, elkaar voor het eerst zien in bruidskleding, etc.) tot en met de gebeurtenissen op het avondfeest. Het is echter jullie trouwdag en we komen uiteraard graag tegemoet aan jullie wensen, geen trouwdag is hetzelfde en wij bieden dan ook graag de verschillende mogelijkheden.
"Een gemiddelde bruidsreportage bij de meeste fotografen is tussen de € 900,- en € 3000,-, afhankelijk van wat jullie wensen zijn."

Spontane bruidsfotografie      
Het is belangrijk dat de bruidsreportage ongedwongen en, heel belangrijk, ontspannen tot stand komt, natuurlijk met oog voor detail, waarbij de emotie en de humor van het moment worden vastgelegd. Stukje ervaring! Tijdens de fotosessies houden we ons niet aan een strakke regie maar wordt er in een ongedwongen sfeer en met veel humor en vrolijkheid een echte reportage gemaakt. Vaak hoor ik naderhand van het bruidspaar dat ze de "tuinsessie" het leukst vonden. En zo moet het ook. Erg belangrijk!

Oog voor sfeer en detail      
De trouwringen, de schoenen, het bruidsboeket een verliefde blik, een lach, een traan of vrolijk spelende kinderen, momenten die zo voorbij zijn maar ook zo waardevol om vast te leggen. Ook de sfeer is een belangrijk element die in de reportage naar voren komt, jullie hebben immers mede hiervoor deze locatie of gelegenheid geselecteerd. Door zoveel mogelijk bij bestaand licht te fotograferen proberen we de sfeer goed vast te leggen. Naderhand kunnen we ook nog zeer veel via beeldbewerking. Daar wordt dus meer dan gemiddeld aandacht aan besteed om jullie een prachtig album te kunnen overhandigen.
 
Wat doet een goede bruidsfotograaf?
  • hij/zij kent de momenten
  • hij/zij weet waar hij moet staan
  • weet wat hij moet fotograferen
  • weet hoe hij/zij met lichtsituaties moet omgaan
  • kan goed communiceren
  • is creatief
  • hij/zij is bovendien geduldig, enthousiast & vriendelijk

Kennismaking      
Een belangrijk deel van de voorbereidingen is om eerst kennis te maken met elkaar. Jullie kunnen vooraf samen de verschillende voorbeeldalbums en mogelijkheden bekijken en bespreken wat jullie precies willen. Alleen jullie kunnen bepalen wat jullie het liefste willen. Het is uiteraard ook heel belangrijk dat het klikt tussen jullie en de fotograaf. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, de albums moet jullie gewoon zien, echt iets anders dan wat je waarschijnlijk verwacht...

Trouwalbum      
We werken met professionele albums. Van diverse types, maten en prijzen. En foto's in elke kleur die jullie maar willen. Wij beperken ons niet alleen maar tot sepia, zwart-wit en de normale kleurenfoto's. Maar bij ons heeft een foto niet alleen een vierkant of rechthoekige vorm. Er is echt veel meer mogelijk. Vooral in de digitale boeken zijn de foto's op bijzonder wijze verwerkt. En alles van hoge kwaliteit. Er wordt zeer veel tijd besteed aan het bewerken en verwerken van de foto's in de albums. We hebben diverse mogelijkheden voor wat betreft de manier van verwerken in de albums.

Professionaliteit      
We hebben een ruime ervaring in het vastleggen van de trouwdag en het maken van bruidsreportages. Alle opnamen worden in RAW gemaakt en zorgvuldig in Photoshop nabewerkt. Waarschijnlijk niet interessant voor jullie maar wel erg belangrijk voor het eindresultaat. De afdrukken voor de digitale albums worden door diverse professionele vaklabs verzorgd. Het E-lay wordt zelfs in Australië vervaardigd. De andere afdrukken worden in eigen huis vervaardigd op grote professionele printers.
"Huwelijksfotografie is een vak apart! Overweeg een professionele fotograaf in te huren."

Samenwerking met Videoprof      
Zoals jullie misschien wel hebben gezien op de website is er een goede samenwerking met Videoprof. Veel van de stellen die bij ons een afspraak maken zijn onder de indruk van hetgeen ze zien en vaak wordt de video dan toch geboekt zonder dat dit eigenlijk in beginsel de bedoeling was. Wij zijn goed op elkaar afgestemd en door de rust van onze samenwerking zijn we niet nadrukkelijk aanwezig op de trouwdag.
"Ze weten hun plek te vinden en werken erg goed samen. Ze werken erg goed samen en lopen elkaar niet in de weg."

Algemene voorwaarden      
Wij hanteren de algemene voorwaarden van de FotografenFederatie welke zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 78/2005. Deze kun je als PDF downloaden op de site van de FotografenFederatie of bekijken door hier te klikken.
 

 
bekijk ze hier voor meer informatie over video bekijk ze hier
 
Pro-foto - bruidsfotograaf voor alle mooie trouwreportages.
Pro-foto heeft een eigentijdse en frisse kijk op bruidsfotografie; vernieuwende fotodocumentaires in lijn met de hedendaagse fotojournalistiek. Met nadruk op documentaire. Dus niet hier en daar een foto maken maar een echt beeldverhaal maken met alle emoties, humor en speciale momenten....dus het vastleggen van alle gebeurtenissen op professionele wijze. En we besteden ZÉÉR veel tijd aan de bewerking van de foto's en het vervaardigen van het album.

 
     
    Contact
    Gastenboek
     Nieuws
     Links
   

 KvK Veluwe & Twente 
nummer: 08120928
BTW Nummer:
NL080853237B01

Algemene voorwaarden 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      © Copyright Pro-foto 2016      
 
 

Copyright © 2016 Pro-foto. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign by
 Pro-foto