..
 
 ..  
   
 

Waarom video

Trouwen doe je niet zomaar iedere dag. Het is een zeer belangrijke gebeurtenis met veel emotie! Je trouwdag is de dag van je leven waarvan je eigenlijk niets wil missen. Toch gaan veel gebeurtenissen op die dag geheel of deels aan je voorbij.

Het verschil van een trouwvideo in vergelijking met foto's ligt voor de hand: de videocamera kan veel meer vastleggen, zoals de gesproken tekst bij bijvoorbeeld het jawoord en natuurlijk ook de vele emoties. Geen ander medium kan deze bijzondere gebeurtenis zo levendig vastleggen. Een schitterende aanvulling op de fotoreportage!

Plankenkoorts.
Misschien heb jullie het idee dat je de gehele dag moet poseren voor de videocamera....dus niet. Het idee dat je ineens voor de camera moet "acteren".
Vergeet dat idee snel. Iedereen vertelt naderhand dat ze het als prettig hebben ervaren en totaal geen "last" van de videograaf hebben gehad. Terwijl men voor de bruiloft wel enigszins "plankenkoorts" had met betrekking tot de video-opnames.
Zoals al eerder gezegd heeft iedereen het ervaren als zeer relaxed. Achteraf is iedereen ontzettend blij met de resultaten!

Een videoreportage is de ideale manier om deze dag tot een blijvende herinnering te maken. Je kunt dan keer op keer de trouwdag opnieuw beleven.
De gefilmde beelden worden in de computer ingelezen en van daaruit gemonteerd.
Deze digitale bewerking maakt het mogelijk om door middel van 3D effecten de film te voorzien van prachtige visuele effecten. Ook kan geheel volgens jullie wensen (favoriete) muziek aan de film worden toegevoegd.

Professioneel
Videoprof beschikt over jarenlange ervaring en die vind je terug in de videoreportages. Beelduitsnede, lengte en volgorde van shots, montage, maar ook het creatief omgaan met de camera, schuin in beeld, sterke close-ups en verschil in hoogte bepalen uiteindelijk hoe de videoreportage er uit zal zien.

Videoclips
Van de gehele dag wordt tevens een videoclip gemaakt. Een videoclip is echt een succes sinds jaren. In een paar minuten laat Videoprof de sfeer van de trouwdag zien. Het zijn fragmenten van seconden die het verhaal vertellen van jullie trouwdag. Een videoclip is een op muziek gemonteerde clip, met hoogtepunten uit de videoreportage. De beelden zijn kleur of zwart wit of een mix hiervan.
Ook wordt er een prachtige tuin(sfeer)clip gemaakt van het bruidspaar.
Zoals al gezegd is het mogelijk om jullie favoriete muziek te gebruiken bij de clip (of in de gehele video).
De video kan worden geleverd op DVD of op BlueRay, hoge beeldkwaliteit dus.
Bij ons vullen de fotoreportage en de videoreportage elkaar erg goed aan. Een unieke jarenlange samenwerking, goed op elkaar afgestemd en dat is wel belangrijk. Ook worden foto's verwerkt in de videoclips.

 
 
bekijk ze hier voor meer informatie over video bekijk ze hier
 
Videoprof - bruidsvideograaf voor alle mooie trouwreportages.
Wij beschikken over een jarenlange ervaring en die vind je terug in onze videoreportages. Beelduitsnede, lengte en volgorde van shots, montage, maar ook het creatief omgaan met de camera, schuin in beeld, sterke close-ups en verschil in hoogte bepalen uiteindelijk hoe de videoreportage er uit zal zien.
 
     
    Contact
    Gastenboek
     Nieuws
     Links
 
 

 KvK Veluwe & Twente 
nummer: 08120928
BTW Nummer:
NL080853237B01

Algemene voorwaarden
     © Copyright Pro-foto 2016      
 
 

Copyright © 2016 Pro-foto. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign by
 Pro-foto