..
 
 ..  
   
 

Bedankkaartjes
 
Gasten een aardigheidje geven met eigen bedanktekst is een waardige afsluiting van de GROTE DAG! Ook voor mooie bedankkaarten kunnen jullie bij ons terecht. Een hele persoonlijk manier om de gasten te bedanken voor hun aanwezigheid, wensen, bloemen, cadeaus enz. Deze kaartjes zijn in vele uitvoeringen leverbaar met of zonder tekst.

Ook is het een leuk idee om van een mooie foto van jullie trouwdag een bedankkaartje te laten maken met een eigen tekst erop, een persoonlijk woordje. Een mooie foto op die dag gemaakt met een tekst erop kunnen overdag afgedrukt worden.

Om het goedkoop te houden: uit de mooiste foto's kan een foto worden gekozen die op die dag door ons wordt bewerkt en er eventueel een tekst kan worden toegevoegd. Je kunt deze dan zelf laten afdrukken bij een afdrukcentrale en 's avonds aan de gasten uitdelen. Sneller kan niet.
 
 
       

 

bekijk ze hier voor meer informatie over video bekijk ze hier
 
Pro-foto - bruidsfotograaf voor alle mooie trouwreportages.
Pro-foto heeft een eigentijdse en frisse kijk op bruidsfotografie; vernieuwende fotodocumentaires in lijn met de hedendaagse fotojournalistiek. Met nadruk op documentaire. Dus niet hier en daar een foto maken maar een echt beeldverhaal maken met alle emoties, humor en speciale momenten....dus het vastleggen van alle gebeurtenissen op professionele wijze. En we besteden ZR veel tijd aan de bewerking van de foto's en het vervaardigen van het album.

 
     
    Contact
    Gastenboek
     Nieuws
     Links
   

 KvK Veluwe & Twente 
nummer: 08120928
BTW Nummer:
NL080853237B01

Algemene voorwaarden
 
 

     Copyright Pro-foto 2016      
 
 

Copyright 2016 Pro-foto. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign by
 Pro-foto