..
 
 ..  
   
 

Album met ingeplakte foto's.
Een ingeplakt trouwalbum is altijd het trouwalbum geweest. Op dit moment zijn de digitale trouwalbums erg populair. Maar de ingeplakte trouwalbums zijn niet verdwenen.

Wat is een traditioneel trouwalbum?
Een traditioneel album is bij ons de benaming voor een album met ingeplakte foto's. De foto's worden afgedrukt op professioneel fotopapier zodat de kleuren, ook na jaren, mooi blijven. De foto's worden verwerkt op fotobladen (meestal zwart of ivoor) en ingeplakt met de themakleur van jullie trouwdag. We verwerken onze traditionele albums modern en strak zonder teveel 'tierlantijnen'. Onze albums worden op maat gemaakt en kunnen geheel naar jullie eigen wensen worden uitgevoerd. Blijft mooi en tijdloos. 

Het traditionele album met ingeplakte foto's is in diverse uitvoeringen en formaten leverbaar. Een album in het formaat 37 x 40 cm wordt geleverd met een prachtige draagtas.

Hieronder enkele voorbeelden:
 

Alhoewel we weten dat deze manier van een album vormgeven "enigszins gedateerd" is, is het voor ons nog steeds geen probleem om hiermee een erg mooi album te maken.
 

 
bekijk ze hier voor meer informatie over video bekijk ze hier
 
Heel veel mogelijkheden.
Er is een grote keuze uit de soorten albums en de formaten.
Misschien zijn jullie nieuwsgierig geworden of willen alles eens rustig bekijken. Dat kan geheel vrijblijvend, we nemen er alle tijd voor. Wanneer je de boeken in het echt ziet kun je een goed
oordeel vormen over het geheel. Dus bellen of mailen kan ook.
 
     
    Contact
    Gastenboek
     Nieuws
     Links
   

 KvK Veluwe & Twente 
nummer: 08120928
BTW Nummer:
NL080853237B01

Algemene voorwaarden     © Copyright Pro-foto 2016      
 
 

Copyright © 2016 Pro-foto. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign by
 Pro-foto