..
 
 ..  
   
 

Het Slimline Fotoboek (nieuw)
Speciaal voor diegene die minder geld willen uitgeven voor een trouwalbum hebben we de Slimline geļntroduceerd, uiteraard met behoud van de kwaliteit van de inhoud. Het boek onderscheidt zich van de andere boeken door een wat minder exclusieve omslag.
ECHTER: de opmaak van de pagina's, de kwaliteit van de foto's en het papier, de bewerking van de foto's, eigenlijk alles is gelijk aan de andere albums. Jullie zullen versteld staan van de uitstekende kwaliteit. Ook bij dit album liggen de pagina's volkomen vlak.

Super plat dankzij de special binding.
De speciale vlakke binding van dit fotoalbum voorkomt dat het fotoalbum kromt bij het openen. Mede hierdoor worden panorama foto's mooi over twee bladzijdes weergegeven zonder die storende kromming in het midden. We hebben mooie demoalbums.

Lange houdbaarheid.
De afdrukken op het fotopapier van het fotoalbum hebben een levensduur van 70-200 jaar. Herinneringen gaan minstens een leven mee. UV bescherming zorgt er ook voor dat de foto's goed tegen zonlicht kunnen. Bij normale printers wordt geen UV bescherming gebruikt waardoor de kwaliteit snel merkbaar achteruit gaat.
 

 

 

 

 

<-    de bladen liggen supervlak waardoor er mooie     panoramafoto's in verwerkt kunnen worden
        en waarbij de pagina's een mooi geheel vormen. 

Kom gerust langs om de boeken te bekijken.
 

 
bekijk ze hier voor meer informatie over video bekijk ze hier
 
Maak gerust een afspraak.
Misschien zijn jullie nieuwsgierig geworden of willen alles eens rustig bekijken. Dat kan geheel vrijblijvend, we nemen er alle tijd voor. Wanneer je de boeken in het echt ziet kun je een goed
oordeel vormen over het geheel. Dus bellen of mailen kan ook.
 
     
    Contact
    Gastenboek
     Nieuws
     Links
   

 KvK Veluwe & Twente 
nummer: 08120928
BTW Nummer:
NL080853237B01

Algemene voorwaarden
     © Copyright Pro-foto 2016      
 
 

Copyright © 2016 Pro-foto. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign by
 Pro-foto