..
 
 ..  
   
 

Pro-foto Saffier album.
Bij het Saffier album wordt men meteen verrast door de ingezette passé-partout op de cover. Ook hier beschermt de unieke magneetsluiting de waardevolle inhoud nóg beter en voorkomt beschadigingen zoals ezelsoren, stof e.d. Er is gebruik gemaakt van de kwaliteitsmaterialen en worden geleverd in een luxe box, gevoerd met fluweel. Er wordt gebruik gemaakt van laminaat papier waardoor er een glad oppervlak ontstaat.

Eén foto naadloos over twee pagina's? Dat is het unieke aan het lay-flat systeem. De pagina's sluiten in de rug op elkaar aan, zonder storende onderbreking, hierdoor ontstaan de mooiste panoramafoto's. De foto's worden gedrukt op hoogwaardig 350 grams briljant wit papier en voorzien van een polycarbonaat afwerking.
Het formaat is 30x40cm en de omslagen in de kleuren bruin of zwart. Tot en met 90 bladzijden kunnen in het boek worden verwerkt.

Ouderboekjes
Van het gehele album zijn er ook ouderboekjes te verkrijgen met dezelfde inhoud als het trouwalbum! Dus de inhoud is een kleine kopie van het album. De hardcoverboeken worden op briljante parelmoerpapier gedrukt. Door de parelmoereffecten zullen de foto’s nog meer spreken. In dit papier zijn parelmoerpigmenten verwerkt, waardoor het papier een frisse en sprankelende uitstraling krijgt. Formaten van 20x30 of 13x18cm. Ook hier geldt dat we de demoboeken ter bezichtiging hebben.


 

 

 

  Pro-foto Smaragd album.
Voor een andere cover kun je ook kiezen voor het Smaragd album. De Smaragd heeft een moderne uitstraling door de ingenieuze magneetsluiting in de ruitvormige omslag. Deze unieke magneetsluiting beschermt de waardevolle inhoud nog beter en voorkomt beschadigingen zoals bijvoorbeeld ezelsoren en stof. Inhoud van Smaragd en Saffier zijn hetzelfde.

Kom gerust langs om de boeken te bekijken.
 

 
bekijk ze hier voor meer informatie over video bekijk ze hier
 
Maak gerust een afspraak.
Misschien zijn jullie nieuwsgierig geworden of willen alles eens rustig bekijken. Dat kan geheel vrijblijvend, we nemen er alle tijd voor. Wanneer je de boeken in het echt ziet kun je een goed
oordeel vormen over het geheel. Dus bellen of mailen kan ook.
 
     
    Contact
    Gastenboek
     Nieuws
     Links
 
 

 KvK Veluwe & Twente 
nummer: 08120928
BTW Nummer:
NL080853237B01

Algemene voorwaarden

 


     © Copyright Pro-foto 2016      
 
 

Copyright © 2016 Pro-foto. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign by
 Pro-foto