..
 
 ..  
   
 

Palazzo.

Het Palazzo is een album waarbij we zelf de (lege) pagina's voorzien van een foto. Deze foto is op dezelfde manier bewerkt en samengesteld als bij de andere digitale boeken. Om de foto blijft een kleine zwarte of witte rand, al naar gelang de papierkleur van het album.

Verschil met het Foto boek is dat de linker- en rechterpagina niet uit één geheel bestaan. Het boek heeft het formaat 30x40 cm en heeft 40 (of 24) bladzijden. Door de constructie zijn ook panoramafoto´s mogelijk over twee bladen. Dit is echter niet naadloos. Het is een mooi album en een iets goedkoper alternatief voor het Fotoboek. Bijpassende kleinere (ouder)albums zijn er ook. Aan de vervaardiging van de bladen wordt erg veel tijd besteed. Het boek heeft mooie, dikke niet buigzame bladen. Op de cover kan een kleine foto geplaatst worden.
Alles wordt geleverd in een mooie doos.

Mooi in combinatie met de CD box en mini-album.

Sinds kort is er ook een Palazzo album met lederen omslag,
met keuze uit 4 kleuren.  Amarena en Purple omslag heeft witte bladen en aan Chocolat en Grey omslag heeft zwarte bladen. Op de cover kan een grotere foto geplaatst worden.


 

 

 

Ook is er een uitvoering met een mooie lederen omslag. Deze uitvoering heeft 40 bladzijden en keuze uit 4 verschillende kleuren.

Kom gerust langs om de boeken te bekijken.
 

 
bekijk ze hier voor meer informatie over video bekijk ze hier
 
Koop een goed album.
Bezuinig niet op het album. Je huwelijksreportage kost veel geld en die moet dus ook in een stevig en mooi album terechtkomen. De prijs van zo'n fotoalbum ben je snel vergeten, maar je geniet er nog vele jaren van.
 
     
    Contact
    Gastenboek
     Nieuws
     Links
   

 KvK Veluwe & Twente 
nummer: 08120928
BTW Nummer:
NL080853237B01

Algemene voorwaarden
     © Copyright Pro-foto 2016      
 
 

Copyright © 2016 Pro-foto. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign by
 Pro-foto