..
 
 ..  
   
 

Ouderboekjes.
 
Een extra albumpje met foto’s van de huwelijksreportage in de stijl van uw huwelijksalbum. Er zijn diverse soorten ouderalbums. Bij het album Pallazo zijn er dezelfde boekjes in het klein. Formaat 20x20 cm en 13x18 cm.
De boekjes hebben 12 bladzijden en kunnen geheel naar jullie wens ingevuld worden. Wij zorgen dat de foto's op een mooie manier in het boekje komen. Uiteraard kunnen deze boekjes ook bij alle andere albums geleverd worden.
   
Bij het album Saffier bestaat de mogelijkheid om van het gehele album een kopie te laten vervaardigen, tegelijk met het album. In de maten 20x30 of 13x18. Deze boekjes hebben een hardcover waarop naar eigen smaak een foto voorop kan worden geplaatst.
De hardcoverboeken worden standaard op briljant, wit 200 grams papier gedrukt. Maar wil je een echt bijzonder boek dan kunt u kiezen voor het briljante parelmoerpapier.
Door de parelmoereffecten zullen de foto’s nog meer spreken.
Nog mooier zijn de ouderboekjes die geheel in stijl met de digitale fotoboeken zijn opgemaakt. Vanaf 20 bladzijden tot wel 100 bladzijden. Formaten zijn 19x19, 13x18 of 10x15. En zeker niet duur.

 


Verder zijn er nog andere boekjes (zie foto's)
 

 

Kom gerust langs om de boekjes te bekijken.
 

 
bekijk ze hier voor meer informatie over video bekijk ze hier
 
Maak gerust een afspraak.
Misschien zijn jullie nieuwsgierig geworden of willen alles eens rustig bekijken. Dat kan geheel vrijblijvend, we nemen er alle tijd voor. Wanneer je de boeken in het echt ziet kun je een goed
oordeel vormen over het geheel. Dus bellen of mailen kan ook.
 
     
    Contact
    Gastenboek
     Nieuws
     Links
   

 KvK Veluwe & Twente 
nummer: 08120928
BTW Nummer:
NL080853237B01

Algemene voorwaarden

     © Copyright Pro-foto 2016      
 
 

Copyright © 2016 Pro-foto. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign by
 Pro-foto