..
 
 ..  
   
 

De fotoboeken
We kennen natuurlijk allemaal wel de albums met ingeplakte foto's. Klassiek en toch erg mooi. Tegenwoordig praat men ook over digitale fotoboeken. Vaak denkt men dan aan de boeken die men ook zelf kan maken en bestellen kan via diverse leveranciers. Hierbij worden de foto's niet ingeplakt maar via een programma op de pc kun je de pagina's zelf samenstellen. En wordt er een boek van gemaakt. Dus heet dat digitaal.

Pro-foto is al vrij lang bezig met het digitaal bewerken van foto's en het verwerken in diverse albums. We beginnen met een lege pagina van bijvoorbeeld 40x80cm die we vullen met diverse foto's. Maar dan op een speciale manier.

De gemakkelijkste manier is het om de foto's in de pagina te schuiven met een leuke achtergrond. Maar je kunt ze ook op een speciale manier verwerken zodat het een mooi geheel wordt. We gebruiken soms wel meer dan 30 lagen over elkaar voor een pagina. En het moet afwisselend blijven. We willen dat jullie een prachtig album krijgen waar je nog vaak in wilt kijken en dat niet op zolder verdwijnt....

Het zou te ver gaan om hier alles te gaan uitleggen en misschien vind je het ook niet interessant. Je moet de boeken gewoon bekijken en dan kun je er over oordelen.

Voorheen konden wij 2 soorten trouwalbums leveren: traditioneel met ingeplakte foto's en digitaal bewerkte albums. Tegenwoordig leveren we maar liefst 5 verschillende trouwalbums! Van traditioneel en klassiek ingeplakte foto's tot strak en modern vormgegeven digitale albums. Daar zit zeker iets van jullie smaak bij.

De soorten trouwalbums
  • Het traditionele album (van Verka) met de foto's ingeplakt. Keuze uit heel veel albums.
  • Het E-lay Pro-Bound album, een luxe album waarbij de foto's achter een passe-partout zitten.
  • Het Fotoboek, waarbij bij het opengeslagen boek de linker- en rechterpagina een geheel vormen. Ook met verschillende soorten papier.
  • Het Pro-foto Saffier boek, ook digitaal maar dan met glossy (glad) papier en een andere inbind methode.
  • Het Pallazo album, waarbij de pagina's dik zijn en er een zwart of wit randje om de pagina's zit.
  • Het Slimline Fotoboek, speciaal voor diegene die minder geld willen uitgeven voor een trouwalbum maar toch dezelfde kwaliteit van de inhoud willen.

Daarnaast hebben we diverse mogelijkheden voor 'ouderalbums' : mini-trouwalbums voor ouders en getuigen met daarin de hoogtepunten uit het grote trouwalbum. Of zelfs een kopie in het klein van het trouwalbum. En in diverse formaten.

Foto-DVD
Nog een mogelijkheid is de foto-DVD. Dit een soort slideshow van de foto's, die ook in het album zitten, begeleid met mooie muziek. Af te spelen op de CD/DVD speler. Dit is een leuke optie bij het fotoalbum.

We hebben meerdere demo albums, van alle soorten, zodat jullie een goede indruk kunnen krijgen van wat er mogelijk is. Hier kun je alvast een voorbeeld bekijken. Hierin zitten allerlei soorten foto's in, van modern tot klassiek.
 


Bekijk de diverse albums met korte omschrijving via de keuze uit het menu hierboven.
Via Bruidsfotografie - Fotoboeken kun je de 5 verschillende albums bekijken.

 
 
bekijk ze hier voor meer informatie over video bekijk ze hier
 
Maak gerust een afspraak.
Misschien zijn jullie nieuwsgierig geworden of willen alles eens rustig bekijken. Dat kan geheel vrijblijvend, we nemen er alle tijd voor. Wanneer je de boeken in het echt ziet kun je een goed
oordeel vormen over het geheel. Dus bellen of mailen kan ook.
 
     
    Contact
    Gastenboek
     Nieuws
     Links
   

 KvK Veluwe & Twente 
nummer: 08120928
BTW Nummer:
NL080853237B01

Algemene voorwaarden


     © Copyright Pro-foto 2016      
 
 

Copyright © 2016 Pro-foto. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign by
 Pro-foto