..
 
 ..  
   
 

Het Fotoboek.
Een compleet nieuwe manier voor het verwerken van de trouwfoto's. Wij doen het anders. Op vakkundige wijze wordt een digitaal bewerkt album samengesteld waarbij foto en pagina één geheel zijn. Het is een prachtig gebonden boek. Wanneer je het boek openslaat is de linker en rechterpagina één gehele foto, dus zonder een ruimte (spleet) in het midden. Er zijn diverse mogelijkheden voor wat betreft het aantal bladen, soort papier en formaat. De pagina’s worden professioneel ingebonden en voorzien van een prachtige foto op de cover. Het boek heeft dikke bladen. We besteden erg veel tijd aan de vervaardiging van het Fotoboek.
(45x45,40x40,35x35,30x40 etc).

Beste kwaliteit
Pro-foto wil jullie het beste van het beste presenteren. Wij luisteren naar de klant en spelen in op jullie wensen. Daardoor wordt het Fotoboek van jullie bruiloft ook echt jullie unieke album. Met ons oog voor detail maken wij het verschil. Pro-foto is een garantie voor kwaliteit. Als jullie een digitaal trouwalbum van de trouwdag laat maken door ons, weten jullie zeker dat je waar voor je geld krijgt.

 

  

 

 

Kom gerust langs om de boeken te bekijken.
 

 
bekijk ze hier voor meer informatie over video bekijk ze hier
 
Maak gerust een afspraak.
Misschien zijn jullie nieuwsgierig geworden of willen alles eens rustig bekijken. Dat kan geheel vrijblijvend, we nemen er alle tijd voor. Wanneer je de boeken in het echt ziet kun je een goed
oordeel vormen over het geheel. Dus bellen of mailen kan ook.
 
     
    Contact
    Gastenboek
     Nieuws
     Links
   

 KvK Veluwe & Twente 
nummer: 08120928
BTW Nummer:
NL080853237B01

Algemene voorwaarden


     © Copyright Pro-foto 2016      
 
 

Copyright © 2016 Pro-foto. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign by
 Pro-foto